KATUSFOOD Kollagénes joghurtos jégkrém
Ki ne vágyna egy hűsítő jégkrémre, ami ráadásul még egészséges is? Hoztam Nektek egy hűs, KATUSFOOD Kollagénből készült joghurtos jégkrémet. Az elkészítése nagyon egyszerű. Én málnás Több, mint kollagén italport használtam hozzá, de más ízesítéssel is nyugodtan kipróbálhatjátok.
Hozzávalók 2 adaghoz:
· 120 g natúr joghurt
· 10 g KATUSFOOD Kollagén (málnás)
· 8 g KATUSFOOD édesítőszer
· 60 g friss vagy mirelit málna
Elkészítés:
Turmixoljuk össze a hozzávalókat, majd töltsük jégkrémformába és tegyük mélyhűtőbe minimum 4 órára.
Egy adag 70 kalóriát, 3 g zsírt, 6 g szénhidrátot, 6 g fehérjét tartalmaz.