Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

KATUSFOOD Kollagénes mangós pohárkrém

Ebben a hideg időszakban érdemes a szürke hétköznapokat megédesíteni egy-egy desszerttel, akár vacsorára elkészítve. Hoztam nektek egy isteni finom mangós pohárkrém receptet, amit a mangós ízesítésű Több, mint kollagén italpor hozzáadásával készíthettek el.

Hozzávalók 2 adaghoz: 

  • 200 g érett mangó (kb. 1/2 gyümölcs)
  • 1/2 mk. fahéj
  • 200 ml natúr joghurt
  • 6+4 g KATUSFOOD mangós kollagén
  • 10 g étkezési zselatin
  • 10 ek. víz

Elkészítés:

A natúr joghurtot keverjük össze  6 g KATUSFOOD mangós kollagénnel. A mangót hámozzuk meg, egy keveset tegyünk félre a díszítéshez, a többit pedig turmixoljuk össze, majd keverjük bele a fahéjat. A zselatint 10 ek. vízzel és 4 g kollagénnel keverjük össze, majd melegítsük fel, de ne forraljuk! A felét keverjük a joghurtba, a másik felét pedig a mangópürébe. Rétegezve tálaljuk, majd díszítsük a maradék gyümölccsel. Fogyasztás előtt legalább fél órára tegyük hűtőbe. Jó étvágyat!

Egy adag 156 kalóriát, 4 g zsírt, 24 g szénhidrátot, 8 g fehérjét tartalmaz. 

Keresés