KATUSFOOD Kollagénes mangós pohárkrém
Ebben a hideg időszakban érdemes a szürke hétköznapokat megédesíteni egy-egy desszerttel, akár vacsorára elkészítve. Hoztam nektek egy isteni finom mangós pohárkrém receptet, amit a mangós ízesítésű Több, mint kollagén italpor hozzáadásával készíthettek el.
Hozzávalók 2 adaghoz:
- 200 g érett mangó (kb. 1/2 gyümölcs)
- 1/2 mk. fahéj
- 200 ml natúr joghurt
- 6+4 g KATUSFOOD mangós kollagén
- 10 g étkezési zselatin
- 10 ek. víz
Elkészítés:
A natúr joghurtot keverjük össze 6 g KATUSFOOD mangós kollagénnel. A mangót hámozzuk meg, egy keveset tegyünk félre a díszítéshez, a többit pedig turmixoljuk össze, majd keverjük bele a fahéjat. A zselatint 10 ek. vízzel és 4 g kollagénnel keverjük össze, majd melegítsük fel, de ne forraljuk! A felét keverjük a joghurtba, a másik felét pedig a mangópürébe. Rétegezve tálaljuk, majd díszítsük a maradék gyümölccsel. Fogyasztás előtt legalább fél órára tegyük hűtőbe. Jó étvágyat!
Egy adag 156 kalóriát, 4 g zsírt, 24 g szénhidrátot, 8 g fehérjét tartalmaz.